Lieve gasten van La Provence,
Naar aanleiding van het laatste nieuws rondom de maatregelen willen wij graag het volgende met jullie delen:
Woensdag 3 juni 2020 zullen wij onze deuren wederom openen met een geheel nieuw menu geïnspireerd op de zomermaanden. Om te voldoen aan alle richtlijnen hebben wij besloten ons restaurant opnieuw in te richten en te verminderen in het aantal tafels en couverts.
Ook onze openingstijden hebben wij aangepast. Zo zullen wij woensdag t/m zaterdag geopend zijn voor diner en op donderdag t/m zaterdag draaien wij ook lunch vanaf 12.00 uur.
Het restaurant is kleinschalig en sfeervol en wij nemen alle nodige maatregelen in acht, zodat u veilig kunt genieten.
Vindt u het spannend om ons te bezoeken, zijn we volgeboekt op uw gewenste datum of wilt u graag met een groter gezelschap dineren? Maak dan gebruik van onze traiteur-service. Wij hebben de afgelopen weken onze traiteur-service naar een heel hoog niveau weten te brengen, en voldoet aan alles wat u mag verwachten van La Provence.
De gerechten op ons traiteur menu zijn geïnspireerd op de menukaart en zijn gemakkelijk op te warmen. Ideaal voor een klein feestje thuis met uw gewenste gezelschap of om toch thuis te kunnen dineren op hoog niveau. U kunt wekelijks van vrijdag t/m zondag gebruik maken van deze service.
Reserveer uw tafel of bekijk onze traiteur-service via onze website. www.restaurantlaprovence.nl (reserveren voor het restaurant is verplicht)

Reserveren kan ook via telefoon of email plaatsvinden: tel: 0343- 51 29 20 / email: info@restaurantlaprovence.nl
Indien u wenst te reserveren voor kerst neem dan graag contact met ons op. Vakantie sluitingen 18 t/m 27 oktober & 27 december t/m 5 januari.


Wij hebben een Cadeau op Smaak, voeg hem hier boven toe

Momenteel gezien de vroege sluiting bieden we een 5 gangen “seizoen” menu aan voor €90,- en een “high end” menu van 6 gangen €155,-

Lunch menu donderdag, vrijdag & zaterdag
Vier gangen 82,50  | Vijf  90,-

Wij werken uitsluitend met de mooiste seizoengebonden en dagverse producten, zo wisselt ons seizoen menu geregeld. De gerechten zijn ook a la carte te bestellen in kleine of grote porties en zullen wij in het seizoen mooie “’Specials’’ aanbieden buiten het menu om.

Wenst u informatie over het huidige menu, neemt u dan contact met ons op, vanaf 6 personen serveren wij enkel ons menu om een juist tijdsbestek en kwaliteit te garanderen. U kunt ons telefonisch bereiken op 0343-512920 of per mail info@restaurantlaprovence.nl

 

Openings tijden zijn van woensdag t/m zaterdag geopend voor diner en op donderdag t/m zaterdag draaien wij lunch vanaf 12.00 uur. Reserveringen die u online maakt worden altijd door ons bevestigd. Mocht u binnen 24 uur geen reactie van ons hebben, neem dan telefonisch contact op met ons op via 0343-512920

Gesloten op zondag, maandag en dinsdag. Voor groepen zijn er mogelijkheden om op zondag of maandag  onze deuren te openen voor een exclusief diner of evenement. 

patrons_la_provence gerecht