Een restaurant vol sfeer, smaak en karakter ...
”La Provence is zoveel meer dan een restaurant. Het is een plaats waar traditie en innovatie elkaar ontmoeten in een setting die als een warm thuis voelt. Van automatiek tot sterrenzaak, het verhaal van La Provence begint bij André's opa, hij was slager.
”La Provence is zoveel meer dan een restaurant. Het is een plaats waar traditie en innovatie elkaar ontmoeten in een setting die als een warm thuis voelt. Van automatiek tot sterrenzaak, het verhaal van La Provence begint bij André's opa, hij was slager.
In 1962 namen zijn ouders het over en openden ze een van de eerste bistro's in Nederland: La Provence. Later groeide dit uit tot een restaurant. Sinds 1995 staat André van Alten aan het roer, in 2011 ontvingen hij en zijn team hun Michelinster.
”In 1962 namen zijn ouders het over en openden ze een van de eerste bistro's in Nederland: La Provence. Later groeide dit uit tot een restaurant. Sinds 1995 staat André van Alten aan het roer, in 2011 ontvingen hij en zijn team hun Michelinster.