Sterrendiner bij La Provence met een overnachting op Sterkenburg

Wilt u er even tussen uit? Het sterrenrestaurant La Provence en Kasteel Sterkenburg in Driebergen hebben een speciaal arrangement voor u samengesteld. In La Provence kunt u genieten van een compleet verzorgde avond: een viergangen diner inclusief aperitief, wijnen, tafelwater en koffie met Friandises.

Een diner waarbij originaliteit, creativiteit en vakmanschap met de mooiste regionale seizoensproducten hoog in het vaandel staan.

Na afloop kunt u overnachten op de historische buitenplaats Sterkenburg, bijvoorbeeld in de middeleeuwse toren en genieten van de rust en de mooie natuur. De volgende ochtend een ontbijt in de eetkamer van het Tuinmanshuis, op een zonovergoten terras of natuurlijk op uw eigen kamer.

Geniet en laat u verwennen door al het prachtigs dat La Provence en Kasteel Sterkenburg u te bieden hebben. Prijzen per persoon van een compleet verzorgde avond bij La Provence met overnachting inclusief ontbijt op Sterkenburg.

Prijzen voor een overnachting zijn gebaseerd op bezetting van 2 personen per kamer. Voor een reservering kunt u rechtstreeks boeken bij Kasteel Sterkenburg. Belt u 0343-518047 of mail naar info@kasteelsterkenburg.nl

kasteel Sterkenburg Driebergen

Dinsdag t/m donderdag: vanaf € 170,-  • vrijdag t/m zondag: vanaf € 215,-  De beschikbaarheid dient te allen tijde door Sterkenburg te worden bevestigd!